سیم و کابل مسی پاسارگاد تولید کننده انواع سیم افشان ، سیم مفتول ، کابل کولری و ….. است که در سال 1393 تاسیس شده است . دنیای کابل پاسارگاد در شهرک صنعتی عباس آباد تهران در زمینی به وسعت 3000 متر مربع احداث شد .
سیم های تولیدی توسط کابل پاسارگاد دارای کیفیت قابل قبولی بوده و کیفیت آن ها متوسط به بالا می باشد . دنیای کابل پاسارگاد برای تولید 5 نوع محصول مجوز اخذ نموده و پرسنلی کاملا حرفه ای و دوره دیده در آن مشغول به کار هستند .
تمام مجوز های لازم برای تولید محصولات سیم و کابل پاسارگاد صادر شده و دارای علامت استاندارد می باشد که کیفیت را هرچه بهتر به نمایش بگذارد .
یه سوال فنی،از اینکه شرکت پاسارگاد رو عالی معرفی کردید که شکی نیست،ولی محصولات این شرکت،در برابر رقبای خارجیش،دارای طول عمر بیشتریه یا کمتر؟
تشکر از نظر شما دوست عزیز . لیست قیمت سیم و کابل پاسارگاد رو مشاهده کردید ، در این زمینه با توجه به سابقه طولانی این شرکت و رقابت با سایر شرکت ها در تولید محصول با کیفیت هزینه ای که میکنید قطعا با صرفه خواهد بود . محصولات خارجی نسبت به ارزش پول کشور و هزینه های واردات در بسیاری از موارد با کیفیت داخلی برابری می کنه !!
مطلب خوبی بود