کابل شیلد دار
کابل شیلد دار به کابل هایی گفته می شود که دارای یک لایه محافظ داخلی باشند. هدف اصلی شیلد دار کردن کابل ها محافظت از سیگنال ها و اطلاعات جاری در برابر مشکلات الکتریکی و مکانیکی کابل است. در صنایعی که از ابزار دقیق استفاده می شود اگر از کابل های شیلددار استفاده نکنند زمانی که کابل ها در مجاورت با سایر کابل ها، پاورها و نویزهای الکتریکی قرار بگیرند نمیتوانند اطلاعات دقیق را منتقل کنند. کابل آلومینیومی شیلد دار و کابل کنترل شیلد دار از نمونه های آن است.
برای شیلد دار کردن کابل می توان از فلزات مختلفی مانند مس، آلومینیوم و سایر فلزات رسانا استفاده کرد. این شیلد را باید از طریق لایه بیرونی کابل ایجاد کرد.در مکان هایی که دقت در ارسال اطلاعات بسیار مهم است استفاده از این کابل توصیه می شود.
در این صورت سیگنال های ارسالی دارای خطاهای زیاد می شوند که ممکن است منجر به از بین رفتن اطلاعات مهم و خطا و اعوجاج در سیستم شود، به همین دلیل همیشه پیشنهاد می کنیم برای برطرف کردن مشکلات احتمالی خرید کابل شیلد دار صورت گیرد.

تماس با پارسا کابل
جهت اطلاع از قیمت محصولات و جزئیات بیشتر، با همکاران ما تماس بگیرید. همینطور با قرار دادن شماره تماس خود در فرم پایین، در اسرع وقت با شما تماس خواهیم گرفت.
تماس مستقیم :

نمونه های مختلف کابل شیلددار
از این کابل ها استفاده های مهمی در تجهیزات و وسایلی مانند کابل ابزار دقیق، کابل شیلددار شبکه، کابل شیلددار تلفن، کابل کواکسیال، پاور و… می شود. بر اساس استانداردهای EN50288 حفاظت از اطلاعات و سیگنال ها در کابل های شیلد دار به شکل های زیر است:
- بافت ساده یا اندود شده به تنهایی با ضریب پرکننده 6
- ترکیب بافت ساده یا اندود شده با ضریب پرکننده 3 به همراه ورق نازک فلزی.
- ورق نازک فلزی با ضریب همپوشانی 20 به همراه سیم تخلیه
کابل های شیلد دار را می توان به صورت مستقیم به برق اصلی وصل کرد، البته باید دقت کنید استفاده از این کابل در محیطی که کابل به صورت مداوم دچار خمش باشد مجاز نیست. در صورتی که نیاز به حرکت دائم کابل نباشد می توان آنها را در کانال ها و سینی های نصب استفاده کرد.
کابل شیلد دار تلفن
سیگنال های مغناطیسی و رادیویی در اطراف ما و در همه جا وجود دارند. تصور کنید هنگامی که با تلفن صحبت می کنید این صداها و سیگنال ها را بشنوید. اگر صدای این سیگنال ها زیاد شود ممکن است متوجه صحبت های طرف مقابل نشویم یا حتی تماس قطع شود. با توجه به این موارد برای محافظت خطوط تلفن در برابر نویزها و اعوجاج ها از کابل شیلد دار تلفن استفاده می شود چرا که خطوط تلفن که یکی از مهم ترین راه های ارتباطی در همه جای دنیا محسوب می شود و باید در برابر تمام تداخلات محافظت شود.
کابل شیلددار تلفن دارای لایه محافظ داخلی است و می تواند اطلاعات جاری در کابل را در برابر تداخلات الکتریکی، مغناطیسی و مکانیکی حفظ کند. کابل شیلددار تلفن برای انتقال سیگنال های آنالوگ و دیجیتال کاربرد فراوان دارند. شیلددار کردن کابل تلفن که معمولا از نوع کابل مفتولی است به این صورت می باشد که یک لایه فویل آلومینیوم را به صورت طولی یا عرضی به دور سیم مسی آنیل شده یا بدون آنیل می کشند. کابل شیلد دار تلفن در دو مدل قابل تولید و عرضه است:
کابل شیلددار تلفن زمینی
کابل شیلد دار تلفن هوایی
از نوع زمینی این کابل بیشتر برای بیرون ساختمان و نوع هوایی برای داخل ساختمان استفاده می شود. البته از نظر ماهیت فیزیکی به دلیل اینکه رسانای هر دو کابل از یک ماده است تفاوت چندانی بین آنها وجود ندارد. بررسی ساختار و شرایط جوی و مشخصات فنی کابل موجود مشخص می کند که نوع شیلد از چه جنسی باشد. مثلا از کابل شیلد دار تلفن آلومینیومی برای بیرون از ساختمان و محافظت در برابر اشعه UV با حداکثر ولتاژ 225 ولت استفاده می شود.

کابل شیلد دار صوتی
کابل شیلد دار صوتی برای ارسال سیگنال های دیجیتال و آنالوگ در دمای بین +5 تا +40 درجه سانتی گراد استفاده می شوند. این کابل ها بین 1 تا 61 رشته دارند که هر تعداد رشته برای نوع خاصی استفاده می شود. برای مثال، کابل های 2 رشته را برای انتقال سیگنال های صوتی در وسایلی مانند آمپلی فایر و اسپیکرهای خانگی برای ارتباط بین پخش کننده یا ورودی صدا از آمپلی فایر و خروجی از گوشی موبایل یا رایانه به منظور جلوگیری از ایجاد نویز استفاده می کنند.
کابل شیلد دار دو رشته، متشکل از دو رشته سیم می باشد که توسط یک روکش یا شیلد پوشانده شده است. گفتیم که از کابل شیلد دار دو رشته به دلیل خاصیت ضد نویزی که دارد، برای انتقال صوت در استریو استفاده می شود. فروش کابل شیلد دار دو رشته، با توجه به کاربردی که دارد به مقدار زیادی در سطح بازار صورت می پذیرد.
همانطور که گفتیم یکی از موارد مصرف کابل های شیلد دار در کابل های ابزار دقیق است. کابل های ابزار دقیق برای استفاده در وسایل ابزار دقیق مانند تجهیزات اندازه گیری آزمایشگاه ها و کارخانه ها کاربرد دارد. نداشتن نویز و اعوجاج در این کابل ها برای دقیق و یکی بودن نتیجه حاصل بسیار مهم است. بنابراین در بسیاری از این کابل ها از لایه ای از فویل آلومینیوم یا مس به صورت شیلددار استفاده می کنند تا اختلالات موجود را به حداقل برسانند. این شیلد ها به شکل های مختلفی وجود دارند. پیشنهاد می کنیم برای اطلاعات بیشتر نگاهی به مقاله کابل ابزار دقیق بیندازید.
کابل شیلد دار شبکه
کابل شبکه همانطور که از اسمش پیداست بیشتر برای تجهیزات و وسایلی استفاده می شود که وظیفشان انتقال داده است. تصور کنید برای انتقال داده هایتان در بستر اینترنت نویز و اعوجاج داشته باشید، هر چه میزان این اختلالات بیشتر باشد سرعت انتقال داده ها برای شما و سرعت دریافت آنها در سیستم های دیگر کاهش می یابد.
بنابراین استفاده از کابل شیلد دار شبکه برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در این تجهیزات بسیار مهم و کاربردی است.کابل های حساسی مانند کابل شبکه وقتی در مجاورت سیم های دیگر قرار می گیرند به دلیل شبکه مغناطیسی ایجاد شده در اطراف سیم دچار اختلال می شوند. کابل شیلددار شبکه در شبکه های محلی برای ارسال اطلاعات به عنوان یک محیط انتقال استفاده می شود. متداول ترین نوع آن هم کابل های شیلددار شبکه چهار زوجی است که به هم تابیده شده اند.
قیمت کابل شبکه باید بر اساس ویژگی هایی باشد مانند:
- سرعت بالا و پایدار بودن انتقال اطلاعات
- در مواردی که از کابل های outdoor استفاده می شود، کابل باید ضد آب و در برابر شرایط جوی مقاوم و برای تخلیه الکترواستاتیکی ایمن باشد.
- و ویژگی های بسیار دیگر که کابل شیلددار شبکه بسیاری از این نیازها را برطرف می کند.
علاوه بر جلوگیری از انتقال نویز و اختلالات موجود وجود شیلد می تواند مانع خوردگی سیم یا آسیب رسیدن به هسته اصلی سیم شود. البته این مورد معمولا در سیم های کواکسیال یا کابل آنتن بیشتر مشاهده می شود.
کابل شیلد دار تک رشته
یک سری از انواع کابل های شیلددار؛ کابل شیلد دار تک رشته است. این کابل درون غلاف خود تنها از یک رشته برای انتقال سیگنال و اطلاعات استفاده می کند. شیلد قرار گرفته روی کابل معمولا به دو صورت است: یا با استفاده از یک لایه نازک فویل آلومینیومی که به یک حاملی مانند پلی استر متصل است روی تک رشته را می پوشانند و به این روش آن را شیلددار می کنند که سیم های شیلد شده با این روش بسیار نازک هستند و کار با آنها دشوار است. یا به کمک یک لایه نازک مس به هم تنیده شده شیلد مورد نظر به دست می آید که مقاومت تقریبا خوبی دارد.
سفتی و سختی کابل به میزان رشته های مس موجود بستگی دارد. اما کابل های شیلد دار تک رشته ای که با این روش به دست می آیند خاصیت محافظت بیشتری از سیگنال های ارسالی دارند، البته به همان میزان هم گرانتر هستند! در برخی موارد حساس و مهم هم از هر دو لایه ذکر شده برای شیلد دار کردن استفاده می شود، که این کار هم باعث افزایش قیمت و هم افزایش قطر و حجم کابل تک رشته می شود. شما عزیزان می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر برای تهیه کابل شیلددار با ما در ارتباط باشید.

قیمت کابل شیلد دار
درست است که قیمت کابل شیلد دار به نسبت نوع بی شیلد آن بالاتر است؛ اما وجود شیلد در بسیاری از اتصالاتی که نباید هیچ خطایی داشته باشند مثل: ماشین ها و تجهیزات آزمایشگاهی، کابل های نصبی در لوله های فلزی و غیر فلزی که استهلاک دارند بسیار مهم است.
از دیگر وظایف این کابل ها که موجب افزایش قیمت کابل شیلد دار شده است می توان به: جلوگیری از شدت ولتاژ بیش از حد میان هادی و حفظ ثبات و پایداری، محدود کردن اختلالات رادیویی و کم کردن شوک های الکتریکی اشاره کرد. همچنین نوع شیلد به کار رفته هم می تواند در قیمت کابل شیلددار تاثیر داشته باشد.
بیشتر کابل های موجود در بازار مانند: کابل آلومینیومی، کابل کواکسیال، کابل مفتولی، کابل افشان، کابل ابزار دقیق (بیشترین استفاده از کابل شیلددار در همین زمینه است) و … را می توان به صورت شیلددار تهیه کرد. همین عامل هم در قیمت کابل شیلددار تاثیر دارد.

راه های ارتباطی با فروشگاه پارساکابل
آدرس
خیابان لاله زار جنوبی – جنب پاساژ پارس – سیم و کابل پارسا – پلاک 216
تلفن همراه
0912224535
ایمیل
info@parsacable.com